Contact


(+4)021.232.39.20

r.decubleoctagon.com.ro

Str. Smaranda Braescu , nr. 20P, sector 1, Bucuresti
Contact
Poltici de sanatate si siguranta

Poltici de sanatate si siguranta

OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A. se angajeaza sa-si desfasoare operatiunile intr-o maniera care garanteaza un management al riscului eficient, atat in faza de preplanificare, cat si in faza de executie.

Managementul sanatatii si al sigurantei in cadrul proiectelor este considerat a fi o parte integranta a unui management competitiv si astfel, este responsabilitatea managerilor de departamente sa acorde atentia necesara sanatatii si sigurantei, in masura in care este posibil, astfel incat angajatii, alte persoane, proprietatile si compania, sa nu fie expusi la riscuri inutile. 

Departamentul de siguranta ofera consultanta si indrumare managerilor de departamente, in concordanta cu politicile de sanatate si siguranta.

Obiectivul politicii de sanatate si siguranta este de a furniza un mecanism, astfel incat principiul evaluarii riscului sa fie aplicat din fazele incipiente- spre exemplu in timpul analizei proiectului, al planificarii, permitand astfel ca debutul constructiei tuturor proiectelor sa fie marcat de oferirea de informatii complete catre personalul relevant si acolo unde este posibil, potentialele riscuri sa fie eliminate din faza de debut al constructiei.

Industria de constructii se confrunta cu multe situatii imprevizibile care trebuie gestionate- succesul planului de sanatate si siguranta se bazeaza pe abordarea proactiva fata de sanatate si siguranta, a intregului personal si pe conlucrarea pentru a realiza o cultura a sanatatii pozitiva. 

Monitorizarea pozitiva a sanatatii si sigurantei este esentiala pentru activitatea noastra, pentru a deveni profesionisti in managementul sigurantei la locul de munca, prin urmare planul nostru de sanatate si siguranta, incluzand mecanisme de raportare directa a managementului nu este o forma de a inregistra aspecte critice, ci o oportunitate de a identifica zone de putere, slabiciune si zone in care trebuie stabilite tinte.

Cheia gestionarii cu succes a planurilor de sanatate si siguranta la locul de munca este prioritizarea riscului si comunicarea cu toate partile relevante.

Managerii companiei OCTAGON se vor asigura ca toate masurile care pot fi puse in practica vor fi luate pentru a:

  • Asigura un mediu de lucru sanatos si sigur pentru toate persoanele aflate pe santier si pentru a mentine santierul in ordine, pentru a evita pericolele la care pot fi expuse aceste persoane;
  • Preveni toate formele de accidente care pot conduce la pierderea vietilor, ranirea personalului, pierderea sau distrugerea proprietatii;
  • Creste constientizarea in privinta sanatatii si sigurantei, prin informatie, training, folosirea instrumente si echipamente autorizate.