Contact


(+4)021.232.39.20

r.decubleoctagon.com.ro

Str. Smaranda Braescu , nr. 20P, sector 1, Bucuresti
Contact

Echipa

Managementul executiv

 • HAYDER KHALID IBRAHEEM
  DIRECTOR EXECUTIV

  Este Directorul Executiv al sucursalei OCTAGON Irak. Are un master in Ingineria Mediului si a absolvit Facultatea de Constructii. Hayder Khalid Ibraheem are o experienta de 12 ani in managementul de proiecte in domeniul constructiilor, acumulata in perioada in care a lucrat in pozitia de inginer constructor, in cadrul mai multor companii private din Irak si Yemen. A ocupat, de asemenea, postul de inginer in cadrul directoratului de Afaceri Comerciale- Ministerul Apelor din Bagdad, Irak. 

 • Zaid Saieb Ridha
  MANAGER ADMINISTRATIV

  Este managerul administrativ al sucursalei Octagon Irak. A absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti, in 2006. Zaid are o experienta de 7 ani in managementul fabricilor, proiectelor industriale, vanzari si marketing, import- export, analiza si intocmirea ofertelor tehnice si comerciale. A lucrat ca manager si inginer supraveghetor in diferite companii din Romania si Irak.

 • FARES ABDUL JABAR SHIBAB
  SENIOR PROJECT ENGINEER

  Este Senior Project Manager pentru sucursala OCTAGON Irak.  Are o experienta de 15 ani in constructii, dobandita in perioada in care a lucrat pentru diverse companii de constructii din Libia si Irak.