Contact


(+4)021.232.39.20

r.decubleoctagon.com.ro

Str. Smaranda Braescu , nr. 20P, sector 1, Bucuresti
Contact

Echipa

Membrii fondatori

 • ALEXANDROS IGNATIADIS
  CO- FONDATOR, DIRECTOR GENERAL

  Alexandros Ignatiadis este co- fondator si actionar al companiei OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING si are o experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, dobandita prin implicarea in proiecte nationale si internationale. Timp de mai bine de 10 ani, Alexandros Ignatiadis a asigurat companiei de constructii Diekat, perspectiva de a se dezvolta pe o piata competitiva. Experienta si viziunea sa asupra economiei si managementului au un rol determinant in succesul proiectelor si serviciilor livrate de OCTAGON. Alexandros Ignatiadis este economist si a absolvit Universitatea Aristotel din Thessaloniki. 

   

 • PASCHALIS PAGANIAS
  PRESEDINTE CONSILIUL DE ADMINISTRATIE

  Paschalis Paganias este co- fondator al companiei OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING si Presedintele Consiliului de Administratie. Are o experienta vasta in managementul proiectelor din domeniul constructiilor, dobandita in cursul celor 16 ani de activitate. A fost implicat in proiecte de constructii de anvergura precum Floreasca City Center- Sky Tower, Hermes Business Campus, Centrala cu Ciclu Combinat 867 MW OMV- Petrom Brazi in Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria si Irak. In intervalul 1998- 2005 a fost manager de proiect si administrator al companiei Terom Themeliodomi. Este inginer constructor si a  absolvit Universitatea Thessaloniki- Specializarea Management in Constructii.

Consiliul de administratie

 • MARIO IGNATIADIS
  ADMINISTRATOR

  Mario Ignatiadis este Directorul General al OCTAGON si membru in Consiliul de Administratie al companiei. Este economist, a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti- Sectia Administrarea Afacerilor si are o experienta solida in managementul relatiilor cu clientii, furnizorii si bancile. Mario Ignatiadis este responsabil de planificarea si managementul resurselor financiare ale companiei. Si-a inceput activitatea la OCTAGON, in pozitia de Cost Manager, in cadrul proiectului “Centrala de Cogenerare cu Ciclu Combinat 867 MW OMV- Petrom.”

Managementul executiv

 • TUDOR STEFAN
  PROJECT DIRECTOR

  Tudor Stefan este director de proiect la Octagon din 2015 și este licentiat in constructii al Universitatii Tehnice de Construcții București

  Cu o vastă experiență în managementul de proiect, el a participat în numele antreprenorului  general sau al dezvoltatorului, la constructia unor proiecte de mare anvergura  industriale, rezidentiale si de birouri, cum ar fi ELI-NP, Depozit si hala productie  Honeywell, Bucharest Business Park, Sema Park, Baneasa Airport Tower, Floreasca Business Park, Residenz German District, Business Garden Bucharest

  In prezent este  Directorul de Proiect pentru contractul avand ca obiect livrarea la cheie a cladirilor de birouri A si C din cadrul complexului Hermes Busines Campus.

 • DAN FILISEANU
  DIRECTOR ADJUNCT DIVIZIA DE LUCRARI GEOTEHNICE SPECIALE

  Dan Filiseanu este Director Adjunct Divizita de Lucrari Geotehnice Speciale in cadrul companiei OCTAGON, cu o experienta bogata in domeniul constructiilor geotehnice. Detine certificari in proiecte de constructii si indeplineste conditiile FIDIC (International Federation of Consulting Engineers). Este licentiat in inginerie hidrotehnica, iar responsabilitatile sale in cadrul companiei OCTAGON vizeaza pregatirea ofertelor, negocierea contractelor de antrepriza si urmarirea derularii contractelor incheiate.

 • DAN GEREA
  SENIOR PROJECT MANAGER

  Dan Gerea este Senior Project Manager si a coordonat lucrari de fundatii speciale intr-un numar mare de proiecte rezidentiale si de birouri, livrate de OCTAGON in Romania si in Bulgaria. Green Court Bucharest, cladirea de biroui B.O.S., complexul rezidential Tineretului Hills  si proiectul de birouri City Tower (Bulgaria) sunt doar cateva dintre proiectele in care a lucrat pana in prezent. Este inginer geolog si a absolvit Facultatea de Foraje si Extractii- Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti. 

 • STELIANA MOTOI
  CONTABIL SEF

  Steliana Motoi s-a alaturat echipei Octagon in anul 2014. Este licentiata a sectiei Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE si a urmat cursuri postuniversitare de drept privat in cadrul Universitatii Bucuresti. A promovat examenul de Expert Contabil in anul 2006 si de Consultant Fiscal in anul 2007. 

  Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar contabil si 10 ani in functia de Sef Contabil, si-a desfasurat activitatea in cadrul mai multor companii multinationale precum Foraj Sonde Bucuresti SA, SNP Petrom SA – Suc. Petroserv, Petromservice SA , Sorocam – membra Grup Colas Franta; G Canale & C – membra Grup G Canale & C S.P.A. Italia; Britcom Direct – membra Grup Britcom UK LTD