Contact


(+4)021.232.39.20

r.decubleoctagon.com.ro

Str. Smaranda Braescu , nr. 20P, sector 1, Bucuresti
Contact

Certificari

OCTAGON si-a asumat angajamentul de a furniza servicii la cele mai inalte standarde de calitate, in concordanta cu politicile, misiunea si valorile companiei. De-a lungul timpului, concomitent cu evolutia sa, compania a aplicat sisteme de management al calitatii in fiecare domeniu reprezentativ. Competenta actului managerial este confirmata si prin intermediul acestor certificari.

Pentru a putea garanta clientilor nostri si inginerilor consultanti ca avem capacitatea necesara de a gestiona riscurile asociate lucrarilor de infrastructura, in 2008 am implementat si certificat un "Sistem de management al calitatii" in conformitate cu cerintele ISO 9001 .

Ulterior, am implementat un sistem de management integrat care include pe langa managementul calitatii si aspecte precum cel al mediului  inconjurator si cel privind siguranta si securitatea ocupationala. In prezent OCTAGON isi desfasoara activitatea in conformitate cu "Sistemul de management de mediu" ISO 14001: 2005 si cu "Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale" ISO 18001: 2008.

OCTAGON dezvolta in prezent un "Sistem de management al responsabilitatii sociale", in conformitate cu SA 8000: 2008.

In vederea extinderii ariei de specializare si activitate, compania OCTAGON vizeaza obtinerea acelor acreditari profesionale care sa ii permita participarea la proiecte din segmente de constructii cat mai variate. 

In septembrie 2009 Autoritatea Feroviara Romana (AFER) a inclus OCTAGON in lista furnizorilor sai acreditati pentru lucrari si servicii de infrastructura.